Hvad kan du forvente efter behandlingen

Det laser-behandlede område kan føles som en let solskoldning. Det kan være rødt, hævet og ømt. Lige efter behandlingen vil du få påsmurt en kølende Aloe Vera gel og et stykke gaze, hvis området er dækket af tøj. Det kan fjernes , når du kommer hjem.

Det anbefales at pleje området med en gel eller vaselinebaseret lotion, fra 2. dagen til minimum 14 dage efter. Gerne længere, 

Mellem behandlingerne skal området smøres med solblokker, hvis du opholder dig i solen. Efter behandlingen og de næste par dage skal du undgå sport og andre fysiske aktiviteter, som øger svedproduktionen samt varme bade, karbad, svømmehal og sauna.

Du får tilbudt at side med en ispose i 5 minutter efter behandlingen, for at kølne området. Eller du kan selv lægge is på når du kommer hjem. Max. 5 minutter. Dette kan gentages et par gange samme dag, hvis nødvendigt. 

Resultatet af behandlingen ses gradvist over en to-ugers periode. Det er helt almindeligt at området ændrer farve i en periode. Der kan komme små sår og i enkelte tilfælde blærer.

DET ER STRENGT FORBUDT at pille i det behandlede område, da dette kan medføre betændelse og ar-dannelse. Eventuelle sår og blærer heler sig selv.

Hvis du er i tvivl, om området reagerer uhensigtsmæssigt, er du velkommen til at kontakte klinikken.

Follow

  • Facebook Social Ikon
  • Instagram

Kontakt

+45 42400325

Adresse

Platanvej 31
1810 Frederiksberg C

Danmark

©2020 by frederiksberg-laserklinik.dk.