top of page

 

HIFU – High-Intensity-Focused-Ultrasound

HIFU – let ansigtsløftning uden kirurgi

 

Fordele:

* Strammere hud

* Fuldigere hud

* Reduktion af fine linjer og rynker

* Forbedring af hudstruktur

* Ingen nedetid

* Ingen restriktioner ift. sol

HIFU – High-Intensity-Focused-Ultrasound


HIFU er en kosmetisk behandling, hvor  fokuseret ultralydsbølger benyttes til at opnå en øget kollagenproduktion.

 


Hvad sker der ved en HIFU behandling?


De fokuserede ultralydsbølger fra HIFU-maskinen genererer varme i den målrettede dybde i huden, hvilket fører til termisk koagulation, som udløser en kontrolleret skade i vævet. Skaden fremkalder en helende reaktion i huden, og stimulerer produktionen af ​​nye kollagenfibre. Kollagen er et protein, der giver strukturel støtte til huden. En øget kollagenproduktion bidrager til at opstramme og løfte huden. Når kollagenfibrene strammes og regenereres, vil der altså opstå en løftende effekt i huden samtidig med, at der skabes mere fylde. Herved strammes huden op, og fine linjer og rynker reduceres.

Resultater

Fordelene ved HIFU-behandling fortsætter med at virke og udvikle sig over tid, fordi kollagenproduktionen fortsætter, og forbedringerne i hudens fasthed og elasticitet bliver mere synlig. Nogle oplever at se resultater allerede efter 1 måned, men det endelige resultat af behandlingen ses efter 3-6 måneder.


I nogle tilfælde kan det være en fordel at få 2 behandlinger med 3 måneders mellemrum. Dette afhænger af udgangspunktet. Behandlingen kan herefter gentages efter et år.

Før, under og efter behandling


Under behandlingen vil du mærke små prikker eller bobler i huden, og nogle steder vil du mærke lidt ubehag eller kortvarig smerte. Du kan med fordel tage 1 gr. Panodil og 400 mg ibuprofen 1 time før behandlingen.


Vores ultralydmaskine


Maskinen, som benyttes hos Frederiksberg laserklinik, er en MMFU, og derfor kan vi tilbyde behandlinger både på ansigt, hals og krop. MMFU står nemlig for Micro og Macro Fokuseret Ultralyd og mikroskopisk fokuseret ultralyd bruges til behandling i ansigtet og på halsen, hvor makroskopisk fokuseret ultralyd benyttes til behandling på kroppen.

Kontraindikationer

* Er gravid eller ammende

* Har infektion i huden

* Har fået behandling med filler

* Har fået behandling med Botox inden for 2 uger

HIFU er en naturlig forskønnende, foryngende behandling uden kirurgi. Hudtonen forbedres og eventuelle ar efter acne, rynker og pigmentpletter mindskes eller forsvinder (afhængigt af udgangspunktet).

 

HIFU + Microneedling med SkinPen

 

En HIFU-behandling kan med fordel kombineres med Microneedling. Med en kombi-behandling opnår du en endnu fyldigere, strammere og mere ensartet hud, fordi HIFU behandler i de dybere hudlag og Microneedling med Skinpen i de øverste lag.

bottom of page