top of page

Carbon Spector Laser Peeling

Carbon Peeling

 

... også kaldet Hollywood peeling, er en behandling der svarer til fire almindelige peelinger. Det er en blid make-over af huden i dit ansigt.

 

Grunden til at behandlingen også kaldes Hollywood peeling er, at mange skuespillere får behandlingen lige inden, de skal ses på den røde løber. Der er nemlig ikke en downtid i forhold til behandlingen - dvs. ingen smerter, ingen rødme eller sår efterfølgende.

 

Carbon Spector Laser Peeling er en fantastisk foryngende og forskønnende behandling. Store porer, fine rynker, rødme og pigmentforandringer reduceres, og kollagenproduktionen stimuleres. Resultatet er en mere jævn, glat, fyldig og strålende hud.

Behandlingen foregår sådan, at huden påføres et tyndt lag carbon-lotion, som får lov at virke i cirka fem minutter, hvorved det trænger ind i det yderste hudlag og åbner porerne.

 

Laserbehandlingen er en to-trins behandling. I første trin benyttes laserens specielle spectra indstilling, hvor den pulserende energi opvarmer huden, og carbon-lotionen trænger ind i det underliggende væv. Herefter føres laserhovedet hen over huden med Q-switch indstilling, hvilket har en exfolierende effekt. Partiklerne fra carbonmasken trænger ind i porerne og absoberer laserenergien, hvorved collagen-produktionen stimuleres og "krymper" porerne. 

Behandlingen tager mellem 30 og 45 minutter. Den kan med fordel gentages efter 3-4 uger.

Se priser her

karbon.jpg
  • Minimerer fine rynker

  • Strammer huden op

  • Krymper porer

  • Reducerer pigmentforandringer

  • Reducerer acne

  • Glatter huden

Den maksimale effekt ​opnås efter 3 - 4 behandlinger.

bottom of page